vrijdag 18 januari 2013

een nieuw kaartje

Deze driehoekskaart
 is gemaakt van roze cardstock en designpapier
een stempel ingekleurd met de  stampin'write markers met een pons uitgeponst opgeplakt en veriert met bloemetjes en takjes.
 Dit is zo leuke kaart om te maken helemaal niet
moeilijk maar ziet er zo mooi uit. matrialen die gebruikt zijn zijn: early espresso en very vanilla
cardstock,inkten crumb cake en espresso,stempelset creative elements.


 Deze kaart is gemaak van lila cardstock daarna heb ik zwart cardstock genomen en met de embossingfolder Honeycomb  bewerkt daarna met clear embospoeder bewerkt. Op een zwart stukje cardstock met  whisper white bestempelt. dit goed laten drogen en dan ingekleurd met aqua kleurpotloden. uitrgeponst en opgeplakt. mooi strikje erom heen .

Deze kaart is wel even wat werk maar het resultaat mag er wezen gestempeld,masken en het resultaat is dit. gebruik gemaakt van cardstock, very vanilla,en island indigo ,inktpad island indigo,baja breeze stempelset stippled Blossoms.

Deze kaart is gemaakt van de gratis Sale -a-bration stempelset als u van 22 jan. tot 22 mrt. voor € 60,00 besteld kunt u uit 18 verschillende producten  er een gratis uitkiezen .Deze stempelset is de feeling sentimental.voor de rest heb ik gebruik gemaakt van early espresso,crumb cake en very vanilla cardstock. gestempelt met early espresso inkt Je ziet ik heb aardig wat kaarten gemaakt deze is ook weer met de Stippled Blossoms stempelset gemaakt alleen met andere inkten deze is met whisper white en met midnight muse gemaakt. Hier heb ik ook de grote bloem uitgeknipt en met 3D.tape vastgezet zodat je meer een 3d effect krijg.
deze vind ik zo schattig. Mijn eerste paasmandje voor van het jaar gemaakt met de hartpons  de bladerenpons en de  cirkelpons van stampin'Up even je fantasie gebruiken en je haasje is klaar

 Ik heb er een mandje achter gemaakt en die gevuld met eigen gemaakte zeepjes van een haasje en paas eitjes
Dan 2 verrassingsdoosjes leuk om te maken en leuk om een klein cadeautje in te stoppen en weg te geven. 

 Ook hier heb ik weer een eigen gemaakt kaarsje in gedaan en een pakje thee.

En natuurlijk een Valentijn cadeautje
een leuk doosje met ruimte voor een leuke tekst versierd
met wat bloemen en kaarsjes in de verpakking
Dit waren ze weer voor vandaag
Ik hoor graag van jullie wat jullie er van vinden
Voor de rest wens ik een ieder een fijne dag toe.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten